Lämmityksen vaihto

Vaihda maalämpöön ja säästä aikaa, vaivaa ja rahaa | Tampere, Pirkanmaa

Merkkejä remontointitarpeesta

 

Kun havaitset seuraavia merkkejä, on aika uusia lämmitysjärjestelmä:

  • Suuri energiankulutus
  • Lämpöverkon paineen lasku
  • Lämpimän käyttöveden riittämättömyys
  • Teknisen tilan korkea lämpötila

 

 

Hallittu lämmitysjärjestelmän uudistaminen kannattaa

Suomen ilmasto-olosuhteissa saneerauspäätöksen siirtäminen voi johtaa tilanteeseen, jossa uuden lämmityksen hankintaan jää aikaa vain päivä tai pari. Energian hinnan nousu, teknologian kehitys ja kotitalousvähennys ovat luoneet tilanteen, jossa lämmitysmuotoa vaihtamalla saadaan usein merkittäviä taloudellisia hyötyjä. Näihin tutustumiseen kannattaa varata aikaa ennen lämmityksen uusimista.

Ota yhteyttä, niin kerromme, miksi kannattaa vaihtaa maalämpölämmitykseen. Tutustu alla olevasta linkistä myös Soile-maalämpötoimituksen hintaan.

HMK-maalämpötoimitus

HMK-maalämpötoimitus HMK-maalämpötoimituksella saat enemmän | Tampere, PirkanmaaKuumaa vettä lämpöpattereille HMK-maalämpötoimituksessa käyttämämme Suomalaisen Kaukora Oy:n JÄMÄ-maalämpöpumput tekevät hyvällä hyötysuhteella jopa 65-asteista vettä. Öljy- tai...

Maalämpö – edullisempaa elämää

Maalämpö – edullisempaa elämää Selvää säästöä maalämmön avulla | Tampere, Pirkanmaa Energian hinta nousee Lämmitysenergian hinta on kolminkertaistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vaikka raakaöljyn maailmanmarkkinahinta on puolittunut, on kuluttajahinta laskenut...

Ota yhteyttä

Avaa chat
Kuinka voin auttaa?
Hei!
Kuinka voin auttaa?