HMK-maalämpötoimitus

HMK-maalämpötoimituksella saat enemmän | Tampere, Pirkanmaa

Kuumaa vettä lämpöpattereille

HMK-maalämpötoimituksessa käyttämämme Suomalaisen Kaukora Oy:n JÄMÄ-maalämpöpumput tekevät hyvällä hyötysuhteella jopa 65-asteista vettä. Öljy- tai sähkölämmitykselle mitoitettuja pattereita ei tarvitse vaihtaa, joten vanhan järjestelmän päivittäminen käy ilman suuria lisäkuluja.

Siisti lämpökaivon poraus

Yhteistyökumppanimme pieni mutta tehokas porausvaunu pääsee lähelle teknistätilaa. Vaakaveto-oja kaivolta talolle on lyhyt ja se kaivetaan useinmiten lapiolla. Säästämme pihassasi olevat rakennelmat ja istutukset. Huolehdimme, että maalämpötoimitus sujuu siististi ja turvallisesti.

Nopea asennus

Koska toimitamme maalämpöä usein juuri saneerauskohteisiin, olemme kyenneet vakioimaan toimintatapamme tätä tarkoitusta varten. Tästä syystä asennuksemme on nopea ja lämpökatko lyhyt. 

Tutustu alla olevista linkeistä maalämpötoimituksen työnkulkuun sekä käyttämiimme laitteistoihin. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Lämmityksen vaihto

Lämmityksen vaihto Vaihda maalämpöön ja säästä aikaa, vaivaa ja rahaa | Tampere, PirkanmaaMerkkejä remontointitarpeesta   Kun havaitset seuraavia merkkejä, on aika uusia lämmitysjärjestelmä: Suuri energiankulutus Lämpöverkon paineen lasku Lämpimän käyttöveden...

Maalämpö – edullisempaa elämää

Maalämpö – edullisempaa elämää Selvää säästöä maalämmön avulla | Tampere, Pirkanmaa Energian hinta nousee Lämmitysenergian hinta on kolminkertaistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vaikka raakaöljyn maailmanmarkkinahinta on puolittunut, on kuluttajahinta laskenut...

Ota yhteyttä

Avaa chat
Kuinka voin auttaa?
Hei!
Kuinka voin auttaa?