Rototec-energiakaivo

Energiakaivo maalämpötoimituksiin | Tampere, Pirkanmaa

Voit valita Rototec -lämpökaivon Soile -maalämpötoimitukseen. Rototec on Euroopan suurin energiakaivojen toteuttaja ja kokemusta on kertynyt yli 30 000 lämpökaivon tekemisestä.  

Yrityksellä on nykyaikainen porauskalusto, joka sopii hyvin lämpökaivojen poraamiseen erityisesti saneerauskohteissa, joissa piharakennelmat ja istutukset ovat valmiina. Kumiteloja käyttävällä pakettiauton kokoisella poravaunulla päästään lähelle teknistä tilaa, jolloin putkitus kaivolta taloon jää lyhyeksi. Näin säästämme pihassasi olevat istutukset ja rakennelmat. Poraus kestää yleensä yhden päivän.

Porausjäte johdetaan erikoisvalmisteiseen umpikonttiin ja viedään pois. Tällä minimoidaan mahdolliset porausjätteen värihaitat maastossa. Suojaamme tarvittaessa rakenteita, mikäli lämpökaivo porataan lähelle taloa. Lämpökaivo peitetään maalla, joten siitä ei jää pysyviä merkkejä pihaasi.

Lämpökaivossa käytetään Turbo collector -keruuputkia, joiden avulla saadaan tehokkaampi lämmönkeruu. Putken sisäpinnassa olevan rihlan johdosta, putken aiheuttama painehäviö on pienempi kuin sileäpintaisessa putkessa. Lämpökaivon päähän asennetaan painetiivis kansi, joka estää kaivon mahdollisen ylitulvimisen.

Sokkelirakenteisiin tehtävät läpiviennit tiivistetään kumilaipoilla, jotka estävät kosteuden ja mahdollisen radonin pääsyn sisälle.  Lämpökaivon poraukselle ja putkitukselle annetaan 10 vuoden takuu.

Energiakaivoa ja sen putkistoa voidaan helposti ja edullisesti käyttää myös tilojen viilentämiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *