Nibe-maalämpöpumput

Nibe-maalämpöpumppujen toimitus | Tampere, Pirkanmaa

Nibe-maalämpöpumput sopivat erittäin hyvin myös saneerauskohteisiin, koska ne tuottavat hyvällä hyötysuhteella jopa 65 asteista vettä. Öljy- ja sähkölämmitykselle mitoitettuja pattereita voidaan hyödyntää sellaisenaan ja säästö lämmityslaskuun on testatusti suuri.

Nibe F1145/F1245 maalämpöpumppu

Nibe F1245 -laitteessa on sisäänrakennettu 180 litran käyttövesivaraaja, josta saa yhdellä juoksutuskerralla 250 litraa 40-asteista vettä. Jos vettä tarvitaan enemmän, esimerkiksi isoon ammeeseen, kannattaa pumpuksi valita Nibe F1145 ja tämän rinnalle erillinen isompi käyttövesivaraaja.

Nibe-maalämpöpumpun muita tärkeitä ominaisuuksia ovat:

  • Helppokäyttöinen ohjausyksikkö värinäytöllä sekä selkeät käyttöohjeet tekevät käytön vaivattomaksi.
  • Hiljainen käyntiääni ei häiritse asumista.
  • Vähän energiaa kuluttavat automaattisesti säätyvät kiertovesipumput pienentävät lämmityslaskua lisää.
  • Pehmokäynnistysreleen ansiosta kompressori lähtee liikkeelle sulavasti ja kestää pitempään.
  • Nibe Uplink™ -palvelun avulla voit seurata ja ohjata laitteiston toimintaa Internetin kautta.
  • Laaja lisävarustevalikoima kuten usean lämmityspiirin ohjaus, maaviilennyksen ohjaus ja uima-altaan lämmityksen ohjaus.
  • Teholuokat 5 kW, 6 kW, 8 kW, 10 kW, 12 kW sekä Nibe F1145 -pumpussa edellisten lisäksi 15 kW ja 17 kW.

Nibe F1155/F1255 maalämpöpumppu

Nibe F1255 -pumpussa on 180 litran käyttövesivaraaja ja Nibe F1155 rinnalla käytetään erillistä isompaa varaajaa lämpimän veden tarpeen ollessa tavanomaista suurempi.

Näissä pumpuissa ovat kaikki samat hyvät ominaisuudet kuin Nibe F1145/1245 -laitteissa. Lisäksi pumpun kompressori säätää tehoaan tarpeen mukaan portaattomasti. Voit valita pumpun kolmesta eri teholuokasta; 1,5 - 6 kW, 3 - 12 kW tai 4 - 16 kW. Nämä invertteriohjatut lämpöpumput käyvät lämmitystarvetta vastaavalla teholla ja kuluttavat entistä vähemmän sähköä.

Kuuden vuoden Nibeturva

Nibeturva on laitteen valmistajan maksama vakuutus, joka täydentää omaa kotivakuutustasi. Näin voit lämmittää kotiasi entistä huolettomampana.

Nibeturva korvaa kotivakuutuksesi liittyvän omavastuuosuuden ja mahdollisen ikävähennyksen, mikäli äkillinen ja ennalta-arvaamaton laiterikko tapahtuisi. Voit pidentää tätä lisäturvaa pienellä lisämaksulla aina 10 vuoteen saakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *