Soile-maalämpötoimitus

Soile-maalämpötoimituksella saat enemmän | Tampere, Pirkanmaa

Kuumaa vettä lämpöpattereille

Soile -maalämpötoimituksessa käyttämämme Nibe-maalämpöpumput tekevät hyvällä hyötysuhteella jopa 65-asteista vettä. Öljy- tai sähkölämmitykselle mitoitettuja pattereita ei tarvitse vaihtaa, joten vanhan järjestelmän päivittäminen käy ilman suuria lisäkuluja.

Siisti lämpökaivon poraus

Pieni mutta tehokas porausvaunumme pääsee lähelle teknistä tilaa. Vaakaveto-oja kaivolta talolle on lyhyt ja se kaivetaan useinmiten lapiolla. Säästämme pihassasi olevat rakennelmat ja istutukset. Huolehdimme, että maalämpötoimitus sujuu siististi ja turvallisesti.

Nopea asennus

Koska toimitamme maalämpöä usein juuri saneerauskohteisiin, olemme kyenneet vakioimaan toimintatapamme tätä tarkoitusta varten. Tästä syystä asennuksemme on nopea ja lämpökatko lyhyt.


Tutustu alla olevista linkeistä maalämpötoimituksen työnkulkuun sekä käyttämiimme laitteistoihin. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

 

Työnkulku Soile-maalämpötoimituksessa

Maalämpöjärjestelmän suunnittelu ja asennus toteutetaan ottamalla huomioon talosi olosuhteet. Tämän ansiosta järjestelmällä on pitkä käyttöikä ja se tuo ison säästön lämmityslaskuusi.

Soile-maalämpötoimituksen laitteet

Käytämme Nibe-maalämpöpumppuja, joiden taloudellinen hyötysuhde on korkea öljy- ja sähkölämmitykselle mitoitetuilla pattereilla.

Soile-maalämpötoimituksen energiakaivo

Toimitukseen sisältyvä Rototec-energiakaivo tehdään kumiteloja käyttävällä poravaunulla. Kaivo peitetään maalla ja jäljet on helppo maisemoida.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *