Maalämpö – edullisempaa elämää

Selvää säästöä maalämmön avulla | Tampere, Pirkanmaa

Energian hinta nousee

Lämmitysenergian hinta on kolminkertaistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vaikka raakaöljyn maailmanmarkkinahinta on puolittunut, on kuluttajahinta laskenut vain viidenneksen. Lähes puolet öljyn kuluttajahinnasta on erilaisia veroja, joista osaa korotetaan lähes vuosittain.

Sähkön hintakehitys on viimeaikoina ollut maltillista, mutta siirtohinnat ovat nousseet. Siirtohinnat nousevat, koska energiayhtiöt kaivavat sähköjohtoja maan alle varautuakseen sääilmiöistä johtuviin sähkökatkoksiin.

Energian hinta nousee ja lämmittäminen vie yhä isomman osan tuloistasi, joten on aika harkita kustannustehokkaampia vaihtoehtoja. 

Maalämmöllä voit säästää lämmittämisen kuluja

Maan varastoima energia on loputtomasti uusiutuva ja täysin päästötön luonnonvara. Maalämmön ansiosta voit lämmittää kotisi lähilämmöllä, suoraan omasta maasta. Maalämpölaitteistomme ansiosta lämmityskulusi laskevat jopa neljäsosaan aiemmasta.

Hyväksi koettu ja havaittu maalämpö

Maalämmöstä on käyttökokemuksia yli 40 vuoden ajalta. Vuosittain yli 10 000 suomalaista taloutta siirtyy maalämpöön ja toteaa tämän toimivaksi, kestäväksi ja taloudelliseksi. Asennustiimillä on yli 1500 maalämmön asennuskokemus, jota käyttämällä myös sinä saat maalämmön hyödyt itsellesi.

Lue, miksi Soile-maalämpötoimitus on kustannustehokas ja säästöä tuova sijoitus.

Ota yhteyttä!

Soile-maalämpötoimituksen hinta

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *